Mister Hyde Contre Frankeinstein T.02:La Chute De La Maison Jekyll

Mister Hyde Contre Frankeinstein T La Chute De La Maison Jekyll None

 • Title: Mister Hyde Contre Frankeinstein T.02:La Chute De La Maison Jekyll
 • Author: Dobbs Antonio Marinetti Virginie Blancher
 • ISBN: 9782302012370
 • Page: 436
 • Format: Unknown Binding
 • None

  One thought on “Mister Hyde Contre Frankeinstein T.02:La Chute De La Maison Jekyll”

  1. Het was een interessante en deels verrassende strip. Ik vind het moeilijk om uit het niks te volgen, want ik heb twee delen gelezen en ik denk dat ik misschien de hele serie had moeten lezen ( maar die kon ik tijdelijk niet vinden). Wat ik heb gelezen, vond ik leuk en mysterieus geschreven.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *