One Summer in Italy...

One Summer in Italy But somehow Holly became enchanted by the pleading eyes of a motherless little girl and entranced by the girl s mysterious father Matteo Before she knew what was happening she had been swept away to

Summer Infant Contoured Changing Pad Baby Summer Infant Contoured Changing Pad The Sided Contoured Changing Pad was designed with your baby s safety in mind With contoured walls and quick release safety News Phish Beginning this weekend at The Gorge, LivePhish will be webcasting a total of shows from Phish s summer tour in both standard or full p high definition formats. Summer Infant D Lite Convenience Stroller Air light and Compact The Dlite has an all aluminum frame which means its super lightweight yet incredibly durable Weighing lbs, it is one of the lightest strollers on the market. Berkeley Summer Reading The Handmaid s Tale Margaret Atwood This year s selection for On the Same Page, our campus wide book in common program, is Margaret Atwood s The Handmaid s Tale.This remarkable novel is at once a classic and all too contemporary in its themes and concerns. Seconds of Summer She Looks So Perfect YouTube Feb , Category Music Song She Looks So Perfect Artist Seconds of Summer Writers Jake Sinclair, Michael Clifford, Ashton Irwin Licensed to YouTube by News The Donna Summer Tribute Site Donna Summer She could sing anything, anywhere, with anyone, at any time. Programme MacGill Summer School th Annual MacGill Summer School Arts Week Sunday July nd Friday July th, THE FUTURE OF IRELAND IN A NEW EUROPE THE CHALLENGES AHEAD Camp Guide Adventure Camps West Michigan Summer Camps West Michigan offers a variety of opportunities for children to experience camping From residential overnight to day camps, sports themed, religious based, artistic, adventurous and everything in between. The Wine Lover s Summer Reading List WSJ There s than one way to appreciate wine Our wine columnist recommends books old and new that offer penetrating perspectives on what we actually uncork when we open a bottle.

  • Title: One Summer in Italy...
  • Author: Lucy Gordon
  • ISBN: 9780373039333
  • Page: 183
  • Format: Paperback
  • But somehow Holly became enchanted by the pleading eyes of a motherless little girl and entranced by the girl s mysterious father, Matteo Before she knew what was happening, she had been swept away to their luxurious family villa in Rome But as the long summer days slowly began to fade, Holly discovered that within the walls of this home and in the heart of the man she wBut somehow Holly became enchanted by the pleading eyes of a motherless little girl and entranced by the girl s mysterious father, Matteo Before she knew what was happening, she had been swept away to their luxurious family villa in Rome But as the long summer days slowly began to fade, Holly discovered that within the walls of this home and in the heart of the man she was coming to love, hid some dark secrets secrets that would finally set them all free.

    One thought on “One Summer in Italy...”

    1. This started out kind of meh and then deteriorated into downright creepy. The actual love story is pleasant, but I don’t think I’ve ever read a more child-centered romance: everything is done for Liza’s sake. A typical comment from heroine Holly “When Liza smiles, we’ll know [we’ve done the right thing]. That’s what it’s all about. We must never forget that.” But Liza is obviously emotionally disturbed and no one does a thing about it except to give her her own way, no matter w [...]

    2. Note to myself: read this during trip to Italy and found it so bland, it couldn't relate with the vibrant Italia I was seeing. I don't see him, a Judge, falling head-over-heels in love with her, a hard-luck artist/impromptu babysitter hiding from the polizia. Marriage of convenience plot too forced. An escaped convict seeking revenge on the judge so judge marries his babysitter who just so happened to form a tight bond with his motherless daughter because she is English like the dead mom. Whaaa? [...]

    3. 1.5 Bintang Yah, gimana ya, pokoknya pas baca ini : baca bab awal, skip, langsung ke bab akhir. Sedikit plot twist di bagian akhir bikin gua nambahin setengah bintang. Selebihnya ya begitulah, gak sreg.

    4. Ide ceritanya sebenarnya bagus, tapi storyline dan karakter tokohnya berasa ga kuat. Terjemahannya jg kaku, dan banyak typo yg bertaburan

    5. Salah satu novel Harelquin yg saya favorit kan. Novel ini menceritakan ttg kisah seorang wanita yg terjebak di sebuah keluarga asal Italia dalam pelariannya yg berstatus buronan.Holly, begitulah ia bisa di panggil. Ia terlibat masalah yg bersinggungan pada pihak berwajib. Bukannya berhasil melarikan diri, Ia malah terjebak dalam keluarga seorang Hakim, Matteo Falluci. Kalau bukan karena liza, putri kecil sang hakim yg menyukai Holly, ia pasti sudah d serahkan pd polisi💮 Konflik dlam novel ini [...]

    6. Holly dan Matteo. Holly kabur dari mantannya yang ternyata hanya memanfaatkan kemampuannya melukis sehingga membuatnya harus kabur dari kejaran polisi. Matteo kehilangan istrinya di sebuah kecelakaan kereta dan membuat sang anak cacat. Keduanya bertemu, dan dekat demi Lucy, anak Matteo.Adegan Brunonya terlalu sedikit, padahal peran Bruno di kehidupan Holly sangat penting sehingga mempertemukannya dengan Matteo. Bruno juga tidak jelas pada akhirnya kemana. Kisah Matteo dan istrinya yang sudah men [...]

    7. 3,5 untuk sampul yang cantik, blurb menarik, dan cerita yang ngena.Awalnya menaruh sedikit ekspektasi tentang Italia dan profesi hakim. Dan terjawab sih meskipun belum memuaskan. Tapi, patut diapresiasi. Yah walaupun pembawaannya nggak seluwes Sarah Morgan. Tidak mengecewakan sama sekali. Luv it.Btw, Liza bikin gemes pas bokap(nya) nikah lagi. Dan pas dia sakit jadi ikut uh sedih walau nggak sampe turun air tapi ngena banget. Jadi, kasihan. Aku lemah di hadapan degem yang cerdas nan menggemaskan [...]

    8. Membaca soal selera. Paling sebel kalau ada yg ngereview bilang udah nebak begini begitu atau skip sampai sekian halaman. Bagi saya sih itu tandanya bosan, kenapa maksain diri tetap baca kalau bosan. Cerita ini sendiri menurut saya, kurang greget karena kurang panjang, jadinya ada bagian-bagian yang kurang penjabarannya. Selebihnya saya suka. Bukan bagian hot dudanya, tapi karena ada anak kecil dalam ceritanya.

    9. Antara 2 & 3 bintang.Baca di iJakDari awal saya sudah menebak paling-paling istrinya Matteo selingkuh dan Lisa bukan anak Matteo. Biasanya tipe cerita duda plus anak merupakan tipe favorite saya tetapi khusus yang ini tidak.

    10. Muy mal libro se que a pesar de ser una novela corta de romance. La autora apresuró toooda la trama y eso sin mencionar lo ridícula de la propuesta. Ya por favor un juez alcahueteando una fugitiva y dejando que cuidara a su hija ¬¬ solo porque tiene la corazonada de que es inocente. Ya claro y del cielo llueven lucky charms. Luego ni siquiera había química entre los personajes, mucho menos un crecimiento y desarrollo a lo largo del libro. Todo fue tan plano, forzado y absurdo.No entiendo c [...]

    11. Nggak banyak adegan romantis yang bisa bikin deg-degan atau bikin klepek-klepek, tapi chemistrynya lumayan bagus. Yang terlihat menonjol justru tampak pada hubungan antara Holly dan Liza. Kedekatan mereka sungguh bikin iri, dan cara Holly memahami Liza dengan begitu mudahnya sungguh luar biasa. Saya justru jadi nggak terlalu banyak berharap pada hubungan Matteo dan Holly, karena menemukan hubungan yang menarik antara Holly dan Liza.

    12. Endingnya kurang memuaskan. Ada plot yang agak janggal juga, yaitu saat kekasih Holy menemukan Holy di rumah si Hakim.

    13. Untungnya ada plot twist di cerita ini, kalo ga rasanya flop deh ga dapet feelnya padahal sinopsis dan terjemahan oke

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *