Bota E Fantazise: Kapitull 01 - Takimi I Pare

Bota E Fantazise Kapitull Takimi I Pare Nje zog dhe nje mace qe flasin dhe vijne nga nje tjeter dimension kerkojne kujdestare per te qendruar ne Toke

 • Title: Bota E Fantazise: Kapitull 01 - Takimi I Pare
 • Author: Stela Canga
 • ISBN: 9781523443536
 • Page: 251
 • Format: Paperback
 • Nje zog dhe nje mace qe flasin dhe vijne nga nje tjeter dimension kerkojne kujdestare per te qendruar ne Toke.

  One thought on “Bota E Fantazise: Kapitull 01 - Takimi I Pare”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *