Kedjor känns bara när du rör dig

Kedjor k nns bara n r du r r dig Som r dgivarens dotter har Lola alltid gjort vad alla f rv ntar sig N r hennes far best mmer att hon ska gifta sig med skrivaren Tammas trots att hon lskar Pellas inser Lola att hon m ste k mpa f r de

 • Title: Kedjor känns bara när du rör dig
 • Author: Eva Holmquist
 • ISBN: 9789198013948
 • Page: 375
 • Format: Paperback
 • Som r dgivarens dotter har Lola alltid gjort vad alla f rv ntar sig N r hennes far best mmer att hon ska gifta sig med skrivaren Tammas trots att hon lskar Pellas inser Lola att hon m ste k mpa f r det hon vill Kedjor k nns bara n r du r r dig r f rsta delen i en planerad serie om rymdskeppet Diligentia Det r en bok om l ngtan och k rlek Om f rm gan att h ja bliSom r dgivarens dotter har Lola alltid gjort vad alla f rv ntar sig N r hennes far best mmer att hon ska gifta sig med skrivaren Tammas trots att hon lskar Pellas inser Lola att hon m ste k mpa f r det hon vill Kedjor k nns bara n r du r r dig r f rsta delen i en planerad serie om rymdskeppet Diligentia Det r en bok om l ngtan och k rlek Om f rm gan att h ja blicken och att ifr gas tta verkligheten Om att inte ge upp och att v ga st ensam Och vem kan motst en s dan historia Desir e Fredlund, Bokbloggen My, Myself and I

  One thought on “Kedjor känns bara när du rör dig”

  1. Jag fick en förfrågan av Eva Holmquist om att få läsa hennes två böcker Ödeland och Hoppa så fångar jag. Naturligtvis sade jag ja. Eftersom Hoppa så fångar jag är den sista delen i en trilogi, bad jag att få de två första delarna i serien. Generöst nog så skickade Eva Holmquist mig e-böcker av de båda första delarna. Den sista delen samt novellsamlingen Ödeland fick jag i pappersformat.Eftersom jag hade fått en Kindle när jag fyllde år i februari, passade det utmärkt att [...]

  2. På ett skepp som åkt från jorden för över 300 år sedan bor Lola. Hon är rådgivarens dotter. Hon älskar Pellas, men hennes far tycker att skrivaren Tammas är bättre för henne. Tillsammans med sin bästa vän Mela försöker hon övertyga sin pappa att ändra sig. Men Mela har större planer och snart händer flera stora saker på en gång och allas liv på skeppet kommer ändras. En bok som är lätt att ta till sig, gillade det enkla sättet att skriva och hur berättelsen flöt på. [...]

  3. Jag gillade den här även om Sf inte riktigt är min typiska genre. Så först läste jag den och sedan dottern. Dottern som är elva hade lite svårt att släppa den här och nu ska vi beställa andra delen på biblioteket. En fin historia som lämnar en med ett sug efter mer.

  4. Jag har varit nyfiken på den här boken ända sedan jag hörde om den för första gången. Science fiction har börjat locka mig väldigt mycket på sistone och Kedjor känns bara när du rör dig lät verkligen som en bok i min smak. Men efter att ha läst den måste jag säga att den inte föll mig riktigt så mycket i smaken som jag hoppats, även om den var bra. Är rädd att jag kan ha haft lite för höga förväntningar.Det märks att språket är riktat till yngre läsare (12 års åld [...]

  5. Välmenande historia som brister gravt i språk, världsbygge och detaljer. Ett 50-tal människor ombord på ett rymdskepp har efter 400 år i rymden glömt bort sina rötter, slutat läsa sina loggar och böcker, och har bildat någon slags barnslig kult där de dyrkar skeppet. När Lola, en ung kvinna som arbetar med skeppets växter, blir kär i fixaren Pellas, rör det om i den lilla myrstacken. Jag vill tycka om berättelsen, men det går bara inte. Världsbygget är så svagt att det spric [...]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *