Slim nr. 7

Slim nr Tegneserie En r kke korte historier fulde af slimede kryb grufulde gespenster og levende d de

 • Title: Slim nr. 7
 • Author: Henrik Rehr Per Sanderhage Dennis Jürgensen
 • ISBN: 8788133249
 • Page: 316
 • Format: Unknown Binding
 • Tegneserie En r kke korte historier fulde af slimede kryb, grufulde gespenster og levende d de

  One thought on “Slim nr. 7”

  1. Jeg har valgt ikke at rate denne 'bog', da jeg på ingen måder kan finde ud af, hvad jeg skal rate den.Åh, hvor var denne virkelig en fantastisk oplevelse. Jeg er virkelig stor fan af "Freddy & monstrene", og kan derfor på ingen måde lade være med at elske dette ekstra materiale. Det er SÅ gennemført, og jeg nød virkelig at læse alle historier, også selvom en del af dem mest af alt var ret underlige.Dog kunne jeg virkelig godt lide Dennis Jürgensens bidrag til bladet, og selvom hi [...]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *