Vi har ju hemligheter i den här familjen

Vi har ju hemligheter i den h r familjen None

 • Title: Vi har ju hemligheter i den här familjen
 • Author: Thérèse Eriksson
 • ISBN: 9789153433798
 • Page: 269
 • Format: Hardcover
 • None

  One thought on “Vi har ju hemligheter i den här familjen”

  1. En bok som kan göra mycket/inspirera många. Men som nästan alltid med självbiografier så blir det mer faktabok än skönlitterärt. Vill du läsa en bok som ger en realistisk bild av att leva med föräldrar som dricker/lider av psykisk sjukdom så rekommenderar jag den, vill du ha en bra bok att läsa så har jag andra förslag.

  2. Jag blev otroligt berörd av den här boken! En sån där bok som ALLA borde läsa. Jag kan inte förstå att författaren har gått igenom det hon har, och sen inser jag att tusentals andra går igenom det just nu (bara i Sverige!). Otroligt tragiskt.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *